puja

Proč děláme ceremonii puja? Abychom nazpět dostali požehnání a štěstí. Od božstev nebo od toho, komu nebo čemu puju věnujeme. Rituál můžeme provádět jako oslavu nějaké události, jako poctu nějakému bohovi, jako podporu nějaké své žádosti, jako způsob očisty…

Proč meditace ve firmě?

V kolektivu vyrovnaných pracovníků, kteří se dobře rozhodují a jsou zdravější a odolnější vůči stresu, panuje produktivnější a spokojenější atmosféra. Výkon pracovního týmu se zvyšuje, vliv na výsledky firmy jako takové je potom zcela zřejmý.

Mýty a překážky

Myslíte si, že ostatní žijí jiný život, a proto mají šanci meditaci zvládnout a úspěšně praktikovat, jenže ty vaše překážky jsou zkrátka moc velké a rozhodující? Budete se divit, jak snadno se dají překonat!

O meditaci

Jak je možné, že funguje něco, při čem se nemusíme, a dokonce ani nemáme snažit? A jak svému tělu a mysli dovolit přijímat blahodárné účinky? Základem úspěchu Védské meditace je lehkost a přirozenost!

Proč meditovat

Protože je to cesta k nejpřirozenějšímu a trvalému uzdravování těla i mysli a velmi snadný krok k opravdovému a stabilnímu pocitu štěstí a rovnováhy. Zní to jako vzdušné zámky nebo nemožné zázraky na počkání?

Meditace v královské rodině

Jaký je ten spirituální trik, který dělá Meghan Markle daleko šťastnější, a co si o tom (a vůbec celém článku) myslím já jako lektor Védské meditace?